Skip links

O nama

Bašići d.o.o. - Drvna industrija

Uz veliko iskustvo i visoko znanje, ponosni smo nosioci certifikata EN PLUS klasa A1 za proizvodnju peleta.

Posjedujemo modernu tehnologiju, strojeve za obradu drva te možemo izraditi svaki Vaš zahtjev.

Drveni Pelet

Drveni Pelet

Drvna građa

Drvna građa

Proizvodnja

Proizvodnja

Pilana

Pilana

O nama

Pilana Bašići d.o.o. uspješno posluje više od dvadeset godina u Koprivničko-Križevačkoj županiji baveći se drvno prerađivačkim poslovima. U početku malo poduzeće sa svega dva radnika s vremenom je prerastalo u pogon od petnaestak radnika. Pilana Bašići d.o.o. počela je s radom 1997. godine. U početku smo se bavili ručnom preradom trupaca uz gater koji je bio jedini stroj. Nakon nekog vremena gater je zamijenjen brentom te je pilana polako usavršavana, nabavljeni su moderniji strojevi s većim kapacitetima za proizvodnu. Danas poduzeće posjeduje moderno opremljenu pilanu u kojoj vršimo proizvodnju drvene građe. Trupce kupujemo i dovozimo od Hrvatskih šuma d.o.o.

Prerađujemo isključivo jelu i smreku iz kojih radimo kvalitetnu drvenu građu za krovišta ( daske, grede, rogove, letve, fosne, štafle…) u svim promjerima i dužinama (1m,2m,3m,4m,5m,6m,7m,8m) ovisno o narudžbi kupca. Od Hrvatskih šuma d.o.o. kupujemo samo zdrave trupce (iz redovne sječe), čime nastojimo kvalitetu građe zadržati u samom vrhu te smo po tome biti poznati u široj okolici.

Proizvodnja, ekologija i prilike.

Uvijek se trudimo biti korak ispred, to postižemo konstantnim edukacijama modernizacijom naših proizvodnih pogona.

Zadovoljstvo kupaca nam je na prvom mjestu stoga nastojimo zadovoljiti sve njihove zahtjeve i rokove isporuke. Želje za daljnji napredak i rast poduzeća su velike te se konstantno nastavljamo usavršavati i razvijati.

S ponosom ističemo da smo registrirana tvrtka koja se bavi zbrinjavanjem neopasnog drvenog otpada, a samim tim pridonosimo zaštiti našeg i Vašeg životnog okoliša.

Certifikat EN PLUS klasa A1 za proizvodnju peleta - CERTIFIKAT

paleta basic peleta

Moderna oprema

Moderno opremljena pilana

U koraku s vremenom

Pratimo svjetske trendove

Fokus na kvalitetu

Prepoznatljiva kvaliteta

Slušamo kupce

Vaše mišljenje je bitno